Welkom op de website van Kinderdagverblijf t Oogappeltje

Kinderdagverblijf 't Oogappeltje, Zorgzame dagopvang voor uw Oogappeltje!

Onze Locatie

Brouwersdijk 4
Ingang via ijzeren hek tegenover parkeergarage Bas van der Heijden.

Kinderdagverblijf 't Oogappeltje heeft zich gevestigd in het verzamelgebouw aan de Brouwersdijk 4, waar ook de basisschool Prins Bernarschool een aantal klassen heeft ondergebracht. Het pand waar wij ons huisvesten werd hiervoor gebruikt door peuterspeelzaal "De Hummeltjes" en had al een pedagogische functie.

Met onze eigen ingang en onze eigen buitenruimte staan wij los van de overige gebruikers van het verzamelgebouw. Onze locatie bestaat uit een grote groepsruimte, een slaapruimte, een ontmoetingsruimte, sanitaire voorzieningen voor de kleintjes en apart voor de volwassenen. 

Daarnaast beschikken wij over een zeer grote tuin waar de kinderen naar alle hartelust kunnen spelen. De tuin is ingericht met een grote speelruimte, een gecertificeerde glijbaan van het bekende merk Boer, fruitbomen en veel groen. De buitenruimte is zeer groot (ruim 400 m2) waardoor het zich onderscheidt van vele andere kinderdagverblijven.

De groepsruimte is zeer open door een hoge plafond en grote ramen waardoor veel licht binnenkomt. De groepsruimte is zeer kindvriendelijk ingericht met meubels van Heutink. De ruimte is niet volgepropt met meubels waardoor er nog genoeg ruimte overblijft om te spelen. De mooie muurschildering van een appelboom maakt de ruimte compleet voor de fantasie van de kleintjes.

 

alt

alt

 

 

alt

 

 altaltalt

Binnenkort zullen er meer foto's op de website geplaatst worden. Wilt u niet zo lang wachten, neem dan gerust contact met ons op om de locatie te bezichtigen.